Lakóautó bérlés Pécs? Igen, van rá lehetőség! Kiváló állapotban lévő 2020-ban üzembe helyezett lakóautót bérelhetsz Pécsen. Kedvező áron és számos extrával ellátott lakóautónk megbízható partnered lesz a kirándulás, nyaralás során!

Miért érdemes lakóautót bérelni Pécsen? A környék tele van szebbnél szebb látnivalókkal, kiránduló helyekkel és családi programokkal. Kényelmes lakóautónkkal Te is felfedezheted Pécs és környéke vagy akár az ország bármely más pontját. Sőt, külföldre is utazhatsz, és akár egy fél napot is nyerhetsz Pécs jó fekvése miatt egy olaszországi vagy görögországi célpont esetén.

Csak indulj útnak oda ahová szeretnél és élvezd az utazás élményét!

Hogyan bérelhetsz lakóautót Pécsen? Minden részletet és információt megtudhatsz ebből a cikkből!

Lakóautó felszereltsége, tudnivalók

Lakóautónk motor- és állóklímával felszerelt dízel üzemű személygépkocsi.

Kötelező- és Casco biztosítással rendelkezik. Elektromos csatlakozó és átalakító, hosszabbító, víztömlő, szintező ékpár, bicikliszállító, elősátorszőnyeg és fényvisszaverő tartozéka a gépjárműnek.
Kempingasztalt és négy kempingszéket szintén biztosítunk a kényelmes kempingezéshez.

A lakókautó felszereltsége:

 • ABS
 • 2 légzsák
 • motorklíma és állóklíma
 • gyári tempomat
 • sebességhatároló
 • osztott külső visszapillantó tükrök
 • 3 lángos gázfőzőlap
 • fagyasztós hűtőszekrény
 • gáz körfűtés
 • karfás forgatható ülések és a vezetőfülkében számtalan tárolórekesz
Irányítópanel, ahol láthatod az akksik töltöttségét, a víz mennyiségét, és kezelheted a külső és belső fényeket, áramtalaníthatsz és hekkelheted a NASA-t (majdnem)

A férőhelyek tekintetében 7 személynek ideális-

Ülőhelyek száma 7, melyből 2 elöl, állítható karfás ülésekben, további 5 pedig hátul.

Egy nagy méretű franciaágy (220×145 cm) található az alkóvban, valamint az étkezőből egy perc alatt kialakítható ágy akár 2 felnőtt részére (220×145 cm) is. Hátul két (220×90) emeletes ágy. A hetedik ágy inkább gyereknek alkalmas.

A teljesen felszerelt (étkészlet, evőeszközök…) konyhát 3 lángos gázfőzőlap, mosogató, 12V/230V/gáz üzemű hűtő teszik kompletté.

lakoauto-klima-taviranyitoja

Önmegsemmisítő indul, vagy ha nem, akkor a klíma távírányítója alighanem.

Lakóautó bérlés Pécs – Feltételek

Szükséges érvényes személyi igazolvány + egy fényképes igazolvány, valamint adókártya a bérlőtől.
Továbbá minimum 5 éves, érvényes vezetői engedély.

Állandó lakhelyre szóló – 30 napon belüli – 2 db közüzemi számla.

 

Kaució fizetése a lakóautó bérlés feltétele

A kaució a bérlés ideje alatt a járműben keletkezett minden olyan kár rendezésére szolgál, melyet biztosító nem térít, függetlenül a kár okozójától. A kár rendezéséig a kauciót, vagy annak egy általunk meghatározott részét visszatartjuk. A kauciót a sérülésmentesen, hiánytalanul és pontos időben visszahozott autók esetében levonás nélkül visszafizetjük. A kaució ( 300 000 Ft) fizetése a jármű átvétele előtt esedékes.

 

Lakóautó bérlés Pécs – Részletek

Bérlési idő

A minimális bérlési idő elő- és utószezonban 5, főszezonban 10 nap. A bérleti díj napi 300 km  megtételét tartalmazza. Az e felett megtett km-ekre az autó leadásakor 50 Ft-os díj fizetendő.

Az autó átadása reggel 8 órától lehetséges. Visszavétele 18 óráig megoldható.

Körüléses étkező, ami napközben nagyon lakhatóvá teszi az autót, éjjel pedig két személyes franciágy, egy perces átalakítással

Lakóautó bérlés Pécs – Bérleti díj

A bérleti díj:

 • 49 950 Ft naponta

A foglalás a bérleti díj 40%-ának megfizetésével történik. Ettől eltérni egyedi megállapodás alapján lehetséges. A bérleti díj további 60%-ának fizetése legkésőbb a bérlés megkezdése előtt 30 nappal esedékes. Ennek elmaradása esetén a foglalást lemondottnak tekintjük és töröljük. A foglalás lemondásakor a már befizetett összegeket nem áll módunkban visszafizetni.

A bérleti díjon felül fizetendő

Egyszeri felkészítési díj:

Március 01 – október 31 között 20 000 Ft – 1 db propán-bután gázzal feltöltött 11 kg-os acél gázpalack, 1 flakon (2 liter) Activ Blue lebontószer, 1 csomag (6 tekercs) FiammaSoft speciális lebomló WC papír

További költségek lehetnek

Takarítási díj: 20 000 Ft – utólag, amennyiben a járművet nem kívül-belül tiszta állapotban kapjuk vissza
WC kazetta ürítése-tisztítása: 25 000 Ft – utólag, amennyiben a kazettát nem üres és kitisztított állapotban kapjuk vissza.

A bérlési idő alatt felmerült összes költség, mint pl. az elfogyasztott üzemanyag ára, út-, alagút-, híd- és komphasználati díjak, parkolási, mosási költségek, kemping- és egyéb területfoglalási díjak, a vízkészlet feltöltésének, a szennyvíz leeresztésének, ill. a WC kazetta ürítésének felmerült költségei, továbbá bárminemű közlekedési, parkolási, vagy egyéb szabálysértések büntetései a bérlőt terhelik.

 

Bármilyen kérdés esetén állok rendelkezésedre!

Információ, bérlés az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

Elérhetőségek:

Ladányi Attila

Telefon: +36 20 237 1892 

Email: berles@slowflow.hu